Orchid's Toppony's

Jonge sportpony's uit eigen fokkerij

TOPSPORT !!!!!!!


Vele pony's die wij gefokt hebben zijn inmiddels op hoog niveau in de verschillende takken van de ponysport uitgebracht. De meeste in het springen maar de laatste tijd steeds meer in de eventing en ook in de dressuur en aangespannen. In alle drie de disciplines hebben onze fokproducten deelgenomen aan de Europesche Kampioenschappen en voor de aangespannen sport aan het WK, en daar zijn we trots op.

Dit is zowel aan onze merries te danken als aan de door ons gekozen hengsten. De hengsten Kanshebber,  Kantje's Carlando en zijn vader Kantjes Ronaldo  zijn door ons al gebruikt vanaf hun allereerste dekseizoen. Omdat wij de potentie in hun veulens zagen zijn we deze hengsten hun hele leven blijven gebruiken. En met succes !!!! Bovendien bleek de combinatie van deze twee lijnen zeer goed uit te pakken. Nakomelingen van Kanshebber uit moeders  van   Kantje's Carlando en Kantjes Ronaldo  domineren op dit moment de springsport.

In de rubrieken van deze pagina's stellen we per hengst de nakomelingen voor die op internationaal niveau presteren. Het is nog niet compleet want niet alle gegevens en foto's zijn makkelijk te vinden. Maar we zullen het steeds aanvullen. Heb jij nog aanvullingen van pony's of mooie foto's laat het ons dan weten. Dan blijven we deze pagina's verbeteren. Ook de pony's die op nationaal niveau presteren zijn natuurlijk geweldig. En wie weet stromen ze door. Er zijn nog vele jonge pony's die later hun plaats op het internationale niveau zullen veroveren. Succes allemaal!!!